Στο Ηράκλειο δεν εμβολιάζουν ιδιώτες γιατρούς με προβλήματα υγείας, επειδή δίνουν προτεραιότητα …στους αστυνομικούς!

Τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στο Ηράκλειο και η επώνυμη καταγγελία που έγινε στο Candiadoc

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Ηράκλειο, με τους εμβολιασμούςτων ιδιωτών γιατρών κατά του Covid 19, καθώς την ευθύνη για την σειρά των εμβολιασμών ανέλαβε ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου.

Αυτό που συμβαίνει αυτήν την ώρα είναι να έχουν εμβολιαστεί ακόμη και νεαροί γιατροί που προφανώς έχουν “καλές σχέσεις” με κάποιους από την διοίκηση, ενώ γιατροί μεγαλύτερης ηλικίας ακόμη και με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, έχουν εξαιρεθεί από την λίστα μέχρι τώρα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μέσω επώνυμης επιστολής της στο Candiadoc η κ. Ρένα Σαμαρίτη, σύζυγος του γνωστού γαστρεντερολόγου του Ηρακλείου, κ. Νικόλαου Φραγκιαδάκη, ο οποίος έχει καρδιολογικό πρόβλημα και έχει μάλιστα εγχειριστεί στο πρόσφατο παρελθόν , ο σύζυγός της δεν έχει εμβολιαστεί όπως και πολλοί αλλοι ιδιώτες γιατροί που θα έπρεπε να έχουν προτεραιότητα. Και μάλιστα, όταν απευθύνθηκαν στους υπεύθυνους του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου, πήραν την απίστευτη απάντηση ότι θα πρέπει να περιμένει κατά το τέλος Φεβρουαρίου γιατί προτεραιότητα αυτήν την στιγμή έχουν τα σώματα ασφαλείας!

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία της κ. Ρένας Σαμαρίτη:

ΜΕ αφορμή προσωπικής μου εμπειρίας και έχοντας γνώση των θέσεων σας σχετικά με την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ”ΔΙΚΑΙΟΥ'( που θα έπρεπε να είναι ) ! ζητώ την υποστήριξή σας για να ακουστεί  ΑΔΙΚΙΑ που εχει περάσει στα ψιλά !Ο άνδρας μου γιατρός ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ σε ιδιωτική κλινική ! λειτουργεί στα ΄΄χαρακώματα” της υγείας με πολύ προστασία του εαυτού του ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ  ! και γι αυτό ούτε στιγμή δεν σκέφτηκε να τους παρατήσει και να κοιτάξει τον εαυτό του και την υγεία του !!ΠΡΙΝ 3 ΧΡΌΝΙΑ έκανε στο ΩΝΑΣΕΙΟ εγχείρηση ανοικτής καρδιάς με 4 bay/pass που τον προλάβαμε στο παρά πέντε ( να το πούμε λαικά ) !Χρόνια καρδιοπαθής με κληρονομικές καταβολές παλεύει με το πρόβλημα αυτό πότε εξωτερικό και πότε Ελλάδα !Περίμενε με μεγάλη ανησυχία και αγωνία την έναρξη του εμβολιασμού γνωρίζοντας τον άμεσο κίνδυνο  ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ οταν πήρε την απάντηση απο τον ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ οτι ναι μεν εχουν εμβολιαστεί άλλοι γιατροί ΑΛΛΑ εκείνος θα περιμένει κατά το τέλος Φεβρουαρίου ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ αυτη την στιγμή εχουν τα σώματα ασφαλείας !!!!!!!!!!!!ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ καλά τις πολιτικές θέσεις του εν λόγο συλλόγου ΑΛΛΑ εγκληματούν και θα πρέπει να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ  οτι με ποιο δικαίωμα ΧΕΙΡΊΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ”ΖΕΙΝ”  θυσιαζοντάς το ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΄΄ΔΟΚΟΥΝ ΄΄!!!!!!!!!!Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΜΕ έκπληξη  διαπίστωσα σε επίσκεψή μου στον οδοντίατρό μου οτι και εκείνος ήταν θορυβημένος γιατί είχε την ίδια απάντηση και ακόμη περισσότερο γιατί γνώριζε οτι η ημερομηνία στο τέλος του Φλεβάρη θα άλλαζε γιατί τα εμβόλια δεν θα έφταναν !!ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ !!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΝΑΣΤΕ ΥΓΙΕΙΣ !! ΣΑΜΑΡΙΤΗ ΡΕΝΑ 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί